Lisäravinteet – rauhoittavat

Unikan lisäravinnevalikoiman hevosen henkistä ja emotionaalista rauhallisuutta tukevia tuotteita. Keskittyminen, pelottomuus, ei suoritusahdistusta, tyyneys ja oikea tunteiden hallinta ovat olennaisia edellytyksiä hevosille voidakseen saavuttaa hyviä urheilusuorituksia. Jokaisen ratsastajan ja hevosystävän on huolehdittava siitä, että heidän hevosensa ovat mahdollisimman rentoutuneita ja rauhallisia ja että hevonen hallitsee tunteitaan, mikä heijastuu positiivisesti urheilusuorituksessa.


Calm Mg

Calm Mg

Calm Mg on nestemäinen magnesiumiin perustuva lisäravinne, joka optimoi veren magnesiumpitoisuuden vähentäen näin hevosen stressiä ja pelkoa ja ylläpitää hevosen henkistä hyvinvointia.

Milloin Calm Mg:ta käytetään:
Calm Mg on erityisen hyödyllinen nuorille hevosille, jotka osallistuvat ensimmäisiin kilpailuihinsa sekä kuumille aikuisille hevosille, joita on vaikea hallita veren alhaisen magnesiumpitoisuuden vuoksi.

Ainesosien ominaisuudet:
Magnesium on osana yli 300 eri aineenvaihduntareaktioon ja on siksi uskomattoman tärkeä hevosen ruokinnassa. Solujen energiantuotanto, nukleiinihappojen synteesi, lihasten supistukset ja hermojen johtuminen riippuvat magnesiumista. Luonnossa kaikki magnesiumsuolat eivät kuitenkaan ole yhtä biosaatavia keholle. Tästä syystä Unika on valinnut kolme erittäin korkean biologisen hyötyosuuden magnesiumlähdettä: magnesiumsitraatin, magnesiumaspartaatin ja magnesiumkloridin. Nämä suolat ovat täysin vesiliukoisia ja siksi ne imeytyvät elimistöön helpommin kuin niukkaliukoiset tai liukenemattomat suolat, kuten magnesiumoksidi. Magnesium imeytyy ohutsuolessa ja paksusuolessa ja sen imeytymisteho riippuu siksi magnesiumsuolojen liukoisuudesta suolistonesteisiin.

Käyttöohje:
Sekoita 50-100 g Calm Mg:ta päiväannokseen. Tuotteella on siirappimainen rakenne ja se on erittäin herkullinen hevosille. On suositeltavaa käyttää Calm Mg:tä vähintään 30-40 peräkkäisenä päivänä. Suositeltua päivittäistä määrää ei suositella ylittämään, sillä magnesium on lievästi laksatiivista.


Relax Pro

Relax Pro

Relax Pro on suunniteltu ylläpitämään hevosten fysiologista tyyneyttä. Se sisältää tryptofaania ja passifloraa, jotka ovat hyödyllisiä aineita hevosten fysiologisen seesteisyyden ylläpitämisessä.

Milloin Relax Prota käytetään:
Relax Pron käyttöä lisäravinteena suositellaan:
– Vanhoille hevosille
– Hevosille jotka ovat liian hermostuneita keskittyäkseen kunnolla urheilusuoritukseen
– Hevosille jotka ovat hermostuneita harjoittelun aikana
– Hevosille jotka ovat hermostuneita kilpailujen aikana (tässä tapauksessa Prequalmia voidaan käyttää yhdessä Relax Pron kanssa)

Käyttöohje:
Sekoita 30-50 g Relax Prota päiväannokseen vähintään 7-10 peräkkäisen päivän ajan ennen kilpailua. Täydellinen yhdistelmä kilpailuihin on Relax Pro ja Prequalm.


Prequalm

Prequalm

Prequalm on tahna, joka ylläpitää hevosen tyyneyttä kilpailujen aikana.

Milloin Prequalmia käytetään:
Prequalm on täydellinen lisäravinto hevosille, joiden halutaan pysyvän tyyneenä kilpailujen aikana. Prequalm auttaa pitämään hevosen keskittyneenä kilpailujen aikana ja sopii hevosille, jotka ovat usein erityisen hermostuneita ja kuumia kilpailujen aikana.

Ainesosien ominaisuudet:
Prequalm sisältää L-tryptofaania, aminohappoa, joka muuttuu serotoniiniksi kehossa. Serotoniini tunnetaan myös “hyvän mielialan hormonina”. L-tryptofaani on myös melatoniinin esiaste, joka säätelee uni- ja valvejaksoja, mikä luo seesteisyyttä. Tryptofaani on välttämätön aminohappo.

Käyttöohje:
Käytä koko Prequalm-ruisku 3 tuntia ennen kilpailua.
Jos hevosesi ei pidä kuljetuksista, käytä koko Prequalm-ruisku 2 tuntia ennen lähtöä.
Käytä myös poneille kokonainen Prequalm-ruisku.


Unika Balls Prequalm

Unika Balls Prequalm

Unika on suunnitellut uuden, innovatiivisen tuotesarjan, joka muuttaa ja uudistaa täysin täydennysrehujen käsitteen. Unika Balls on paljon enemmän kuin hevoslelusarja. Unika Balls ovat palloja, joita hevosesi voivat nuolla koko päivän, sillä niiden luonnonkuiduista valmistettujen köysien ansiosta ne voi ripustaa karsinaan tai traileriin. Unika Balls ei ole vain tapa viihdyttää hevosia, vaan ne myös monipuolistavat hevosten ruokavaliota tärkeillä ainesosilla, kuten yrttikasveilla, elektrolyyteillä, vitamiineilla, kivennäisaineilla, jne. Vaikka ajattelemme lisäravinteita jauheena tai nestemäisinä tuotteina lisättäviksi päiväannoksiin, Unika Balls on täydellinen innovaatio: ne ovat kiinteässä muodossa olevia lisäravinteita.

Ainesosien ominaisuudet:
Unika Balls Prequalm sisältää magnesiumia, passionkukkaa ja sitruunamelissaa ja on suunniteltu hevosille, joiden halutaan olevan tyyneempiä ja hallitsevan tunteitaan paremmin.

Unika Balls ovat käsintehtyjä, Italiassa valmistettuja tuotteita, jotka on valmistettu 93% kasviperäisistä ainesosista. Niissä on runsaasti laadukkaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä viljaa tai sokereita, joten niitä voidaan antaa myös viljaa sietämättömille, matalan glykeemisen indeksin ruokavaliota syöville hevosille ja intensiivistä lihastoimintaa harjoittaville urheiluhevosille. Urheiluhevosten sokerin saantia tulisikin vähentää mahdollisimman paljon, sillä sokerit lisäävät maitohapon tuotantoa.


Hinnasto – rauhoittavat
TuoteHinta
sis. alv 24%
Lisäravinteet – rauhoittavat
Unika Calm Mg 1kg28€
Unika Relax Pro 1kg80€
Unika Prequalm 0,1kg24€
Unika Balls Prequalm 1,8kg34€
Toimituskulut eivät sisälly yllä oleviin hintoihin.

Lisäravinnevalikoima:

HENGITYSTIET
KARVA JA IHO
ELEKTROLYYTIT JA VITAMIINIT
RAUHOITTAVAT
VATSA JA SUOLISTO
NIVELET JA JÄNTEET
LIHAKSET
KAVIOT