Lisäravinteet – hengitystiet

Kylmä sää, vuodenaikojen vaihtelut, pölyävät kuivikkeet ja heinä sekä immuunijärjestelmän muutokset voivat vaikuttaa hevosen hengitysteihin. Unikan lisäravinteet on suunniteltu tukemaan hevosten hengitysteiden toimintaa. Niiden sisältämät useat yrttiuutteet ovat tärkeitä hevosten terveydentilan ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.


Broncholipto

Broncholipto

Broncholipto on nestemäinen täydennysrehu, jota suositellaan käytettäväksi hengitysksen kunnon ylläpitämiseksi. Se sisältää yrttejä ja kasviuutteita, jotka ovat tunnettuja balsamitoisista ominaisuuksistaan.

Milloin Broncholiptoa käytetään:
Broncholiptoa voidaan käyttää, kun hevosen on ylläpidettävä hengitysfysiologista kuntoa. Se on täydellinen tuote käytettäväksi vuodenaikojen vaihtelujen välissä tai erityisen alhaisissa lämpötiloissa, sillä silloin hevosen hengityselimet ovat erityisen herkät.

Ainesosien ominaisuudet:
Broncholipto sisältää propolista sekä mintun ja eukalyptuksen uutteita. Fytoterapiassa eukalyptuksen ja mintun suotuisat vaikutukset hengityselimiin tunnetaan hyvin. Propolis vaikuttaa myös myönteisesti hengityselimiin ja lisäksi propolisilla on myös viruksia vastustavia ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Käyttöohje:
Sekoita 50 ml Broncholiptoa päivittäiseen annokseen vähintään 25 peräkkäisenä päivänä.


Unika Balls Herbs

Unika Balls Herbs

Unika on suunnitellut uuden, innovatiivisen tuotesarjan, joka muuttaa ja uudistaa täysin täydennysrehujen käsitteen. Unika Balls on paljon enemmän kuin hevoslelusarja. Unika Balls ovat palloja, joita hevosesi voivat nuolla koko päivän, sillä niiden luonnonkuiduista valmistettujen köysien ansiosta ne voi ripustaa karsinaan tai traileriin. Unika Balls ei ole vain tapa viihdyttää hevosia, vaan ne myös monipuolistavat hevosten ruokavaliota tärkeillä ainesosilla, kuten yrttikasveilla, elektrolyyteillä, vitamiineilla, kivennäisaineilla, jne. Vaikka ajattelemme lisäravinteita jauheena tai nestemäisinä tuotteina lisättäviksi päiväannoksiin, Unika Balls on täydellinen innovaatio: ne ovat kiinteässä muodossa olevia lisäravinteita.

Ainesosien ominaisuudet:
Unika Balls Herbs sisältää sekoituksen balsamico-yrttejä, kuten timjamia, rosmariinia ja minttua.

Unika Balls ovat käsintehtyjä, Italiassa valmistettuja tuotteita, jotka on valmistettu 93% kasviperäisistä ainesosista. Niissä on runsaasti laadukkaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä viljaa tai sokereita, joten niitä voidaan antaa myös viljaa sietämättömille, matalan glykeemisen indeksin ruokavaliota syöville hevosille ja intensiivistä lihastoimintaa harjoittaville urheiluhevosille. Urheiluhevosten sokerin saantia tulisikin vähentää mahdollisimman paljon, sillä sokerit lisäävät maitohapon tuotantoa.


Hinnasto – hengitystiet
TuoteHinta
sis. alv 24%
Lisäravinteet – hengitystiet
Unika Broncholipto 1,5kg56€
Unika Balls Herbs 1,8kg34€
Toimituskulut eivät sisälly yllä oleviin hintoihin.

Lisäravinnevalikoima:

HENGITYSTIET
KARVA JA IHO
ELEKTROLYYTIT JA VITAMIINIT
RAUHOITTAVAT
VATSA JA SUOLISTO
NIVELET JA JÄNTEET
LIHAKSET
KAVIOT