Lisäravinteet – lihakset

Lihakset määrittelevät hevosen voiman, urheilullisuuden ja että onko hevonen hyvässä kunnossa vai ei. Tästä osiosta löydät lisäravinteet hevosesi lihashyvinvoinnin ylläpitämiseen, lihasten terveyttä tukevia vitamiinikomplekseja, lihasmassaa lisääviä valmisteita ja paljon muuta. Valikoimassa on eri muodossa olevia lisärehuja, jotka on suunniteltu vastaamaan hevosesi erityistarpeita ja mieltymyksiä.


Adeno Booster

Adeno Booster

Adeno Booster on ennen kilpailuja käytettävä tahnalisäravinne, joka auttaa kilpahevosia urheilusuorituksissaan. Adeno Booster sisältää nukleotideja ja sopii erityisesti kaikille hevosille, jotka tarvitsevat energiatehostetta ollakseen kilpailuissa parhaimmillaan energiansa suhteen.

Milloin Adeno Boosteria käytetään:
Tärkeimmät lajit, joissa Adeno Boosteria tarvitaan ovat esteratsastus, kouluratsastus ja kenttäratsastus. Näissä lajeissa kilpailevat hevoset tarvitsevat käyttövalmista energiaa.

Käyttöohje:
Käytä Adeno Booster -ruisku 1 tunti ennen kilpailua. Adeno Boosteria voidaan antaa myös estekilpailuluokkien välissä.


Neutra Liquid

Neutra Liquid

Neutra Liquid on nestemäinen lisäravinne joka perustuu ainesosiin, jotka edistävät kehon pH-tasapainoa.

Milloin Neutra Liquidia käytetään:
Neutra Liquid on erityisen hyödyllinen kilpahevosille, joiden lihasten tulee olla täydellisessä kunnossa myös kovan fyysisen rasituksen jälkeen. Se on hyödyllinen täydennysrehu maitohapon alkaessa kertymään, myös kilpailupäivinä. Koska Neutra Liquid on nestemäistä ja hieman paksua, se voidaan helposti sekoittaa päivittäiseen annokseen. Sitä suositellaan erityisesti viljapohjaisissa ruokavalioissa, joissa suuri määrä sulatettavaa tärkkelystä aiheuttaa liiallista suoliston happamuutta, jota on torjuttava. Viljaa sisältävää ruokavaliota tulee aina täydentää lisärehulla, kuten Neutra Liquidillä.

Ainesosien ominaisuudet:
Neutra Liquid on natriumsitraattiseos, joka on rikastettu tärkeillä B-ryhmän vitamiineilla ja betaiinilla (trimetyyliglysiini). Trimetyyliglysiini auttaa poistamaan maitohappoa lihaksista ja helpottaa sen muuntamista käyttövalmiiksi, saatavilla olevaksi energiaksi.

Käyttöohje:
Sekoita 50-60 ml Neutra Liquid -nestettä päiväannokseen. Neutra Liquid on lisättävä kilpahevosten ruokavalioon säännöllisesti kilpailuharjoittelun ajan. Kilpailupäivinä on suositeltavaa kaksinkertaistaa Neutra Liquidin päivittäinen määrä.


R-Aminoacid

R-Aminoacid

R-Aminoacid rikastaa hevosen ruokavaliota haaraketjuisilla aminohapoilla ja proteiinilähteillä sekä ylläpitää hevosen lihasmassaa. Se sisältää haaraketjuisia aminohappoja, kuten L-valiinia, L-isoleusiinia ja L-leusiinia, ja välttämättömiä aminohappoja, kuten L-lysiini, L-treoniini ja DL-metioniini.

Milloin R-Aminoacidia käytetään:
R-Aminoacid on täydentävä rehu joka:
– Ylläpitää hevosen lihasmassaa
– Lisää proteiinin saantia hevosen ruokavaliossa
– Tarjoaa hevosille tärkeitä välttämättömiä aminohappoja
– Kaikenlaisille urheiluhevosille

Käyttöohje:
✔ Este-, kenttä- ja kouluratsastushevoset: Sekoita 80 g R-Aminoacidia päivässä päivittäiseen annokseen
Ponit: Sekoita 40 g R-Aminoacidia päivässä päivittäiseen annokseen


Fortion 200

Fortion 200

Fortion 200 on suunniteltu tukemaan hevosia valmistautumaan urheilusuorituksiin ja toipumaan niistä. Se on täydellinen valinta rikastuttamaan hevosesi ruokavaliota haaraketjuisilla aminohapoilla, vitamiineilla, hivenaineilla ja maltodekstriineillä. Se sisältää 30 käyttövalmista kerta-annospussia, jotka sekoitetaan päivittäiseen annokseen. Mittaa ei tarvita. Annospussit on helppo ottaa mukaan kilpailuihin. Fortion 200 on helppokäyttöinen ja täydellinen lisäravinto kilpahevosille.

Milloin Fortion 200:aa käytetään:
Fortion 200 on tarkoitettu erityisravinnoksi ja on suunniteltu rikastuttamaan hevosten ruokavaliota tärkeillä ainesosilla. Sitä suositellaan:
– Estehevosten urheilusuoritukseen valmistautumiseen
– Kouluratsastushevosten urheilusuoritukseen valmistautumiseen
– Kenttähevosten urheilusuoritukseen valmistautumiseen

Aineosien ominaisuudet:
Fortion 200 tarjoaa oikeat määrät E-vitamiinia ja seleeniä, jotka ovat tärkeitä kilpahevosten urheilullisen valmistautumisen kannalta. Fortion 200 rikastuttaa urheiluhevosten päivittäistä ravintoa myös välttämättömillä aminohapoilla. Siinä on lisäksi C-vitamiinia ja maltodekstriinejä ja se ylläpitää hevosten kehoa urheilusuoritukseen valmistautumisen aikana.

Käyttöohje:
Este-, kenttä- ja kouluratsastushevoset: Sekoita 1 annospussi päivässä. Käytä Fortion 200:aa myös kilpailupäivinä. Suositeltu kesto: Enintään 8 viikkoa ennen urheilusuoritusta – jopa 4 viikkoa urheilusuorituksen jälkeen.


Hinnasto – lihakset
TuoteHinta
sis. alv 24%
Lisäravinteet – lihakset
Unika Adeno Booster 0,3kg20€
Unika Neutra Liquid 1kg24€
Unika R-Aminoacid 1kg88€
Unika Fortion 200 4,4kg145€
Toimituskulut eivät sisälly yllä oleviin hintoihin.

Lisäravinnevalikoima:

HENGITYSTIET
KARVA JA IHO
ELEKTROLYYTIT JA VITAMIINIT
RAUHOITTAVAT
VATSA JA SUOLISTO
NIVELET JA JÄNTEET
LIHAKSET
KAVIOT